Kampidrettens fysiske trening

Kampidrettens fysiske trening

By Espen Amundsen & Raik Tietze

  • Release Date : 2013-10-18
  • Genre : Health & Fitness
  • FIle Size : 1090.40 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Kampidrettens fysiske trening Denne boka er utviklet gjennom et samarbeid mellom kampidrettsforbund underlagt NIF. Med lang erfaring og faglig bakgrunn som trenere og forelesere i regi av Kampidrettenes kompetansutvikling og skoleverket, har vi registrert en stor interesse for kunnskap som kan utvikle utøvere og trenere i det daglige treningsarbeidet. Den interessen har ledet til at vi har lagt ned et betydelig arbeid her, med ønske om å vekke nyskjerrighet og tilføre kunnskap hos trenere, utøvere, ledere og kursholdere som jobber med kampidretter. 
En utøvers fysiske kapasitet er en synkronisering av flere delkapasiteter, som fysiske, sosiale og mentale faktorer. Ytre prestasjonsbestemmende faktorer  kan påvirke, så vel som indre prestasjonsbestemmende faktorer. I denne boken vil vi sette fokus på de fysiske forutsetningene og hvordan man kan stimulere de for systematisk og optimal påvirkning. 

Vi ønsker å å ha et utviklingsfokus i denne e-boken.
Boken rettes mot trenere og instruktører på barn og ungdomsnivå som trener kampidretter. Den vil også være anvendelig for elever og lærere på videregående og ungdoms-skole og som idebank for aktivitetsledere på ulike nivåer.

keyboard_arrow_up