På utsiden

På utsiden

By Dag Jonas Stubberud Lande

  • Release Date : 2018-09-26
  • Genre : Biography
  • FIle Size : 8.67 MB
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

På utsiden Bli med inn I tankene og følelsene til en som alltid har stått litt på utsiden. På utsiden av seg selv, på utsiden av samfunnet. 
Hvis du noen gang har lurt på hva som har formet deg til den du er så kan denne boken gi deg ny innsikt. Bli med på en personlig reise fra barndommen til dagens livssituasjon hvor det blir utforsket ulike traumatiske hendelser som gjennom årenes løp har formet forfatteren til den han er i dag. Atferdsmønstre som blir studert og tilgivelser som blir gitt. En bok forfatteren har skrevet til seg selv for sin healing, men valgt å dele med offentligheten.

Det er sjelden du får bli med på en så personlig indre reise og kan få et innblikk i hva som foregår og har foregått inne i et annet menneskets hjerne og hjerte. Om du kjenner noen som ikke helt har funnet sin plass i verden, eller kanskje det er deg er dette boken. Noen ganger trenger vi noen å kunne relatere oss til, noen som har gått igjennom lignende situasjoner og følelser å kunne støtte oss til, gi hverandre et klapp på skulderen og si at “dette får du til.” Det er likevel sjeldent å finne for noen, det etablerte snakker ikke samme språk. Reisen har begynt, velkommen skal du være.

keyboard_arrow_up